Ontmoetingsdag VZW LIMEN in Brasschaat op 16/11

Tijdens een recente bespreking over de ontwikkelende samenwerking met onze Vlaamse zustervereniging LIMEN spraken wij af de aankondigingen van onze wederzijdse activiteiten niet alleen in ons tijdschrift te publiceren, maar ook op onze websites.

Als eerste voorbeeld daarvan treft u in dit bericht de aankondiging van de ontmoetingsdag op 16 november aan.

Als vereniging van en voor Bijna dood-ervaarders en geïnteresseerden ontvangen we op 16 November Rolf Nuyts als spreker met als onderwerp:

“HET LEVEN VOOR EN NA DE DOOD”
Bestaat er leven na de dood?
Kan je overleden mensen ontmoeten?
Zijn er verschillende werelden na het overlijden?
Kan je deze nu al bezoeken?

HET ANTWOORD OP AL DEZE VRAGEN IS: JA!
Wanneer deze kennis het geloof voorbijgaat en een weten wordt, heeft dit een enorme impact op ons persoonlijk bestaan. Op z’n tiende kwam Rolf voor het eerst bewust in aanraking met het fenomeen Buiten-Lichamelijke-Ervaringen. Rolf heeft verschillende “gesprekken” gehad met mensen die de fysiek-aardse realiteit hebben verlaten. We onderzoeken wat de ervaringen van de overledenen voor ons kunnen betekenen en welke levenslessen wij hieruit kunnen trekken.

Om door de wereld van het leven na de dood te kunnen reizen maakt Rolf gebruik van de door Bob Monroe ontwikkelde Hemi-Sync© techniek voor het exploreren van het menselijke bewustzijn. Op die manier kun je buiten de tijd, naar andere dimensies en… voorbij de dood reizen. Dankzij dit systeem is het mogelijk specifieke bewustzijnstoestanden voor langere tijd vast te houden. In plaats van jarenlange meditatie kan je deze werelden veel sneller bereiken en ze zelf en zonder gevaar betreden. Zo komen we bij de zin van dit “Aardse bestaan”, en de plaats en opdracht van de Mens in dit geheel.
Deze lezing is de ideale kennismaking om je inzicht te verruimen dat het menselijk potentieel geen grenzen kent. Er wordt voorbijgegaan aan dogma’s, geloofsstelsels en overtuigingen. Het enige dat gevraagd wordt om in overweging te nemen is… dat je meer bent dan je fysieke lichaam.

Alle informatie over deze dag – zoals plaats, tijd, kosten, e.d. – treft u aan op hun website https://bijnadoodervaring.be/brasschaat.html

 

Print Friendly, PDF & Email