Ontmoetingsdag 26 november 2022

Thema: overgangsvisioenen en post-mortale contacten

Dit belooft een bijzondere ontmoetingsdag te worden! Drie sprekers met grondige kennis over bovengenoemde onderwerpen zullen daarover hun licht laten schijnen:

  • Rudolf Smit, voormalig hoofdredacteur van Terugkeer naar Levenslicht, vertelt meer over het onderwerp van deze dag, o.a. aan de hand van het werk van Sir William Barrett en diens boek Overgangsvisoenen – de paranormale ervaringen van stervenden.
  • Annet Brouwer, schrijfster van het bijzondere boek “Een gift uit Avalon – over contact met overleden dierbaren” zal uitgebreid op deze ervaringen ingaan. Zij sprak met ruim veertig nabestaanden over de onverwachte tekens en bezoekjes die zij van een overleden dierbare ontvingen. Tekens en bezoekjes die bijna altijd onvergetelijk en van buitengewone betekenis waren.
  • Dr Hein van Dongen is filosoof met speciale interesse voor deze fenomenen, en zal daarover zijn inzichten met u delen.

De inleiders spreken hun bijdragen uit gedurende de ochtenduren. ’s Middags kan er in  workshops over worden nagepraat.

Het programma begint om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur) en zal eindigen rond 16:00 uur, met de mogelijkheid om na te praten. Tijdens het middaggedeelte worden er momenten voor ontmoeting ingeruimd, alsook voor ad hoc workshops.

Plaats 
Het inmiddels vertrouwde adres Huize Het Oosten, Rubenslaan 1, 3723 BM Bilthoven. Dit is vlak bij het NS-station Bilthoven, ook goed per auto bereikbaar en met voldoende parkeerplaatsen in de Rubenslaan en op het terrein van Huize Het Oosten.

Kosten (inclusief lunch)
€ 25,00 voor donateurs van Netwerk-NDE en leden van Limen,
€35,00 voor niet-donateurs.
€12,50 voor minderjarigen boven 12 jaar.
U kunt het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL 44 INGB 0000 19 16 76 ten name van de Stichting NetwerkNDE, onder vermelding van Ontmoetingsdag 26 november 2022. Betaling geldt als aanmelding.

Voor onze Belgische vrienden: vermeld bij uw betaling ook nog de BIC/SWIFT-code in verband met betalingen vanuit het buitenland. Deze code is INGBNL2A.

Bij onoverkomelijke financiële bezwaren kan contact worden opgenomen met de penningmeester via penningmeester@netwerknde.nl

Graag ontmoeten wij u op 26 november a.s.

Het bestuur

Print Friendly, PDF & Email