De NDE

Op de sub-pagina’s onder deze menuknop ‘De NDE’ met als hoofdonderwerp de Nabij-de Dood Ervaring gaat het vooral om de beschrijving van wat een NDE is, wat de kenmerken ervan zijn, wat de bijzonderheden bij Kinder-NDE’s zijn en vooral ook de persoonlijke ervaringen van mensen over wat het voor hen betekende.

Verder verwijzen wij naar de video in de Engelse Sectie op deze site (links op de Homepage) van een TEDx presentatie, waarin de Duitse emergency arts Thomas Fleischmann, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zijn eigen praktijk ervaringen, in een helder down-to-earth verhaal vertelt over wat er gebeurt bij het sterven.

Al deze informatie in onderscheid van de menuknop ‘BDE/NDE’ onder ‘Documentatie’. Daar gaat het vooral om achterliggende informatie in de vorm van Artikelen (vaak ook oudere artikelen uit ons magazine Terugkeer), Boeken en Links op het internet (zie oa het verhelderende interview met Pim van Lommel over NDE’s). Onder de knop ‘Documentatie>Wetenschap’ is wat meer wetenschappelijk getinte informatie samengebracht.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email