Halfjaarlijkse ontmoetingsdag 2 juni

Op zaterdag 2 juni 2018 houdt ons Netwerk de eerste halfjaarlijkse ontmoetingsdag, wederom in de Tuinzaal van Huize Het Oosten in Bilthoven.

Dit jaar zal het thema zijn: 

De Mythe, de Dood en het Leven
Welke opdracht krijgen NDE’rs mee voordat ze terugkeren in hun lichaam?

Drie ervaarders (één van hen onze nieuwe secretaris) zullen hun verhaal daarover doen gedurende de ochtenduren, en ’s middags kan er in workshops over worden nagepraat. Deze dagindeling bleek bij vorige gelegenheden zeer succesvol, dus die wordt gehandhaafd. Verder is natuurlijk het ontmoetingselement heel belangrijk.

Het programma begint om 10.30 uur en zal eindigen rond 16.00 uur met de mogelijkheid om na te praten. Tijdens het middaggedeelte worden er momenten voor ontmoeting ingeruimd, alsook voor ad hoc workshops.

Het programma begint om 10.30 uur en zal eindigen rond 16.00 uur met de mogelijkheid om nog even na te praten. Tijdens het middaggedeelte worden er momenten voor ontmoeting ingeruimd, alsook voor ad-hoc workshops.

Plaats 

Het inmiddels vertrouwde adres Huize Het Oosten, Rubenslaan 1, 3723 BM Bilthoven. Dit is vlak bij het NS-station Bilthoven. Zie ook het kaartje hieronder. Deze locatie is ook per auto bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de Rubenslaan en op het terrein van huize Het Oosten.

Kosten

€ 25,00 voor donateurs van Netwerk-NDE en leden van Limen, €35,00 voor niet-donateurs. €12,50 voor minderjarigen boven 12 jaar. De lunch is inbegrepen. Betaling geldt als aanmelding. U kunt het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL 44 INGB 0000 19 16 76 ten name van de Stichting NetwerkNDE, onder vermelding van Ontmoetingsdag 2 juni 2018.

Voor onze Belgische vrienden: vermeld bij uw betaling ook nog de BIC/SWIFT-code in verband met betalingen vanuit het buitenland. Deze code is INGBNL2A.

Bij onoverkomelijke financiële bezwaren kan contact worden opgenomen met de penningmeester via penningmeester@netwerknde.nl.

Print Friendly, PDF & Email